Over het bedrijf

“29 jaar in Menen, reeds 10 jaar in Brugge„

Installaties L.V. werd opgericht in 1989 door de huidige bedrijfsleider Luc Vanmarke.

Ondernemingszin leidde tot een succesvolle vennootschap die steeds garant staat voor duurzaamheid wat bijdraagt tot de kwaliteit van het leven. Sinds kort stapte zoon Lander Vanmarcke in de voetsporen van zijn vader. Ondernemen zit ook hier in de genen.

Jarenlange ervaring en het jonge dynamische team binnen Installaties L.V. leiden telkens tot het verwezenlijken van duurzame installaties ten voordele van de klant. De geleverde kwaliteit en hoge graad van afwerking voldoen dan ook aan de strengste eisen. Permanent wordt samen met onze leveranciers gewerkt aan innovaties en technische ontwikkelingen.

In de praktijk biedt Installaties L.V. zijn klanten een professionele approach van begin tot einde: correcte advisering, gedetailleerde offerte, planning en volgens afspraak, efficiënte en correcte service-na-verkoop. Al dit leidt tot een grote klantentevredenheid.

Naast de particuliere markt richten wij ons ook op kleine KMO en appartementsbouw.

Nog niet volledig overtuigd? Neem dan gerust een kijkje op de volgende tabbladen. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor professioneel advies of een prijsofferte op maat. Uw project is onze uitdaging!

Uw installateur van centrale verwarming tot totaalinrichting van uw badkamer in West-Vlaanderen. Al 25 jaar de gevestigde waarde in Menen en omstreken, sinds 5 jaar groeien we verder met een tweede vestiging in Brugge.

Realisaties

Zonneboiler & CV-ketel

Roeselare

Bekijk realisatie
B&B 't Breydelhof

Brugge

Renovatie bestaande installatie en plaatsing nieuwe voorzieningen.

Bekijk realisatie
Condenserende mazoutketel - Hoeve

Wingene

Bekijk realisatie
Restaurant 'Het Gouden Hoofd'

Gent

Bekijk realisatie